Villa Signell

Kaksikerroksinen huvila on rakennettu 1950-luvulla

Villa med havsutsikt
Denna charmiga tvåvåningsvilla från 1950-talet med havsutsikt är beläget i ett lugnt område. Villan har rymliga allmänna utrymmen och 4 sovrum för sammanlagt 7 personer. I närheten finns en simstrand, småbåtshamn och sommarcafé.

Det öppna vardagsrummet och matsalen möjligör ordnandet av småskaliga fester och möten.

Villa Signell finns i Särkisalo, Förby, ca 45 km från Salo centrum. Avståndet till Helsingfors är ca. 150 km och till Åbo ca. 90 km.

Historia
Leon Signell, i tiderna ekonom på Karl Forsström Ab, tillsammans med sin fru Saga, lärarinna, byggde Villa Signell till privatbostad år 1954 för familjen. Sedan 1986 har Villa Signell fungerat som gästhus för bolaget. Förutom att ta emot utländska och inhemska affärsgäster har villan varit en plats för många middagar och fester.

Arkkitehdin piirros Villa Signelistä
Huvilalta on upea näköala merelle

Ett vackert och fridfullt läge i naturen
Villan är belägen i ett lugnt område i ändan av vägen. På bakgården finns en terrass med en fin utsikt över havet.

Öppet vardagsrum
Vardagsrummet och matsalen bildar ett rymligt och ljust integrerat utrymme på två nivåer.

Avara olohuone sopii hyvin seurusteluun

Var du intresserad av Villa Signelli?


Ruokapöydän ympärille mahtuu jopa 12 henkeä

Rymlig matplats
Matbordet utrymmer plats för upp till 12 personer.

Ljust kök
Det ljusa köket är utrustat med allt du behöver för matlagning och servering. På terassen kan man äta runt bordet och terassen erbjuder också möjligheter att grilla.

Huvilan keittiö on valoisa
Tilavassa päämakuuhuoneessa on parisänky

Flera sovrum
Villan har totalt 4 sovrum på två våningar. Det rymliga sovrummet i nedre våningen har en dubbelsäng och ett toalettbord.

Småbåts hamn
Du hittar en maritim atmosfär i småbåtshamnen Förby Marina som finns på bara ca 1 km avstånd från Villa Signell. Här kan du beundra segel- och motorbåtar i alla storlekar, njuta av förfriskningar på sommarcafé Café Vinss terrass och på båttrafiken i hamnen.

Sataman laitureissa on monen  kokoisia purje- ja moottoriveneitä.
Suojaisa uimaranta

Badstrand och hoppställning
Närmaste badstrand ligger mindre än 1 km från villan. Badplatsen intill Förby Marina har en liten sandstrand som är lämplig för små barn och en hoppställning för äldre barn. Du kan också ta ett dopp i havet från simbryggan och njuta av en sommardag på de varma klipporna. Omklädningsrummet är bekvämt beläget intill och toaletten hittar du på bara 100 m avstånd från stranden.

Jordbrukslandskap
I Förby finns det en sandväg som går genom gårdens åkrar, längs vilken du kan promenera eller cykla och njuta av landsbygden. I Förby och Särkisalo finns det sandvägar och landsväg som läpmpar sig väl för promenader och cykelturer av olika längd.

Peltomaisemaa Förbystä.
Kontakt
Adress:

Särkisalontie 1300-2
25640 Förby

Kontakt: info@karlforsstrom.fi
Telefon Nina: 040 828 3721
Telefon Satu: 050 359 8505
Bokningar och priser: Booking.com